"Liselerde Bilim Uygulamaları Programı"na Başlıyoruz.

Öğrencilerimizin girişimci, yenilikçi, dil becerisi yüksek, sorun çözebilen, sistematik düşünebilen, iletişime ve öğrenmeye açık, öz güven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen mutlu bireyler olarak yetişmesine imkân ve ortam sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.
Bu amaca yönelik olarak öğrencilerimize ulusal ve uluslararası ölçütlerde bilgi, beceri, tutum ve davranışın kazandırılması için Okulumuzda Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nce yürütülen “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı”nı hayata geçiriyoruz.

15-11-2023

Yayın: 15.11.2023 - Güncelleme: 15.11.2023 00:15 - Görüntülenme: 430