May

Eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 03.08.2015 tarihinde, Milli Eğitim Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığımız arasında "Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü" imzalanmış, söz konusu protokol kapsamında, belirlenen kriterlere göre denetlenen okulumuz, denetim sonucunda üç yıl için geçerli olan, okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen Beyaz Bayrak alan okullar arasındaki protokolünü 100 üzerinden 94 puan alarak devam ettirmektedir.

Bu kapsamda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bilhassa okulumuz temizlik personeline teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

May

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

Öğrencilerin kişiliği özellikle okul çağlarında şekillenmekte ve yetişkin çağdaki davranışları üzerinde etkili olacak alışkanlıkların edinilmesi yine bu yıllara dayanmaktadır.

Bu nedenle, okul içinde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşvik edilmesi amacıyla bu konuda yapılan uygulama ve faaliyetler ile öğretmenlerin sergilediği örnek davranışlar,  gençlerimizin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını kazanmalarında temel rol oynamaktadır.

Nis

Gezi Kulübü öğretmenlerimizin  ve öğrencileri ile birlikte düzenlenmiş olduğu kültürel temalı gezi için Eskişehirdeydik.