Sağlık-Kızılıay ve Yeşilay Kulübü Olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "Sağlıklı Bir Deniz Ekosistemi" Paneline Katıldık.

09.11.2023 tarihinde Kocaeli Emmiyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi Polisleri  tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" ile ilgili paylaşımda bulunulmuştur.

27 Kasım 2023 tarihinde 13.40'da  9-C-D-E sınıflarımıza, 14.30'da  9-A ve 9-B sınıflarımıza Diş Hekimi Sayın Burcu Güler Ünal  tarafından "Diş Sağlımız" konulu sunum yapılmıştır.

1 Aralık Cuma günü TCG Anadolu Gemisi'ni öğrencilerimizle ziyaret ettik.

12.sınıf öğrencilerimizle Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen  Üniversite Tanıtım Günleri'ne katıldık.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Serkan Duru ve Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Rehberlik Koordinatörü Cihan Yeşilyurt 12.sınıf öğrencilerimize üniversite sınavına hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler, zaman yönetimi ve 21.yy becerilerinin önemi ile ilgili bilgi verdiler.

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  sahip olduğu 2023-1-TR01-KA121-SCH-000163526 No’lu Okul Eğitimi Akreditasyonunun 2023 (3. Dönem) Konsorsiyum Üyeleri Hazırlık Toplantısı, 01 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşti.

Üyelerin yasal temsilcileri ve irtibat kişilerinin katıldığı toplantıda  2023 program kuralları hatırlatıldı ve alt faaliyetlerde uyulması gerkenlerden bahsedilerek hareketlilik planlarının yol haritası çıkarıldı.

24 Kasım Anadolu Lisesi olarak dahil olduğumuz Erasmus programı dahilinde kurumumuzda hareketliliklere dair hazırlıklar başlatıldı.

@ulusalajans

@kocaelimem

@kocaeliakretasyon

Kocaeli Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvasında Genc Erkek kategorisinde il 2.si olduk.İlimizi gruplarda temsil edeceğiz. Ögrencilerimizi kutluyor gruplarda başarılar diliyoruz

Kas

9.Sınıf Öğrencilerimizin Değerler Kulübü ÇEDES Projesi "Sorumluluk ve Özdenetim" Kapsamında Gerçekleşen İznik Gezisi

Kas

Özgür Kocaeli Gazetesindeki Habere Ulaşmak İçin Link:

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında Kocaeli Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilen "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" Etkinliği Kapsamında Kore Gazisi Kamil  BAŞER ve 3713 Terör Gazisi Yaşar SARAL'I okulumuzda misafir ettik. Gazilerimize, öğrencilerimizle yaptıkları paylaşımlardan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin girişimci, yenilikçi, dil becerisi yüksek, sorun çözebilen, sistematik düşünebilen, iletişime ve öğrenmeye açık, öz güven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen mutlu bireyler olarak yetişmesine imkân ve ortam sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.
Bu amaca yönelik olarak öğrencilerimize ulusal ve uluslararası ölçütlerde bilgi, beceri, tutum ve davranışın kazandırılması için Okulumuzda Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nce yürütülen “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı”nı hayata geçiriyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85. yılında saygı, sevgi, minnet ve özlemle okul bahçemizde okulumuz Atatürkçü Düşünce Kulübünün düzenlediği törenle andık. Kulüp Danışman öğretmenlerimiz Seval DÜZ, Filiz BURHAN ve Müzik Öğretmenlerimiz; Tuğrul KAYA ve Seven ÖZCAN'a ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kasım ayı "Sorumluluk" değerimiz kapsamında Değerler Kulübümüz; tarihi, kültürel ve inanç bağımız olan "FİLİSTİN" konulu farkındalık pano çalışmasını hazırlamıştır.

Kas

Okulumuzda 100.Yıl Cumhuriyet Kupası sınıflararası futsal turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvada 1. olan sınıfımıız 11/C, 2. olan sınıfımız 11/D ve 3. olan sınıfımız 9/E'dir. Turnuvadaki gol kralımız 29 golle 11/C sınıfından Furkan BUDAK olmuştur. Dereceye giren sınıflarımızı, öğrencilerimizi ve turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor, nice başarılar kazanmalarını diliyoruz.