15 Aralık Cuma Günü Müdür Yardımcımız Belgin PARDÜN ve Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri Fadime DENİZ ve Vedat AKBAŞ eşliğinde öğrencilerimizle Yeditepe Üniversitesi ve Oyuncak Müzesini ziyaret ettik.

8 Aralık 2023 Cuma günü 12.Sınıf öğrencilerimiz Müdür Yardımcısı Soner Tekin SARIKAYA, Gezi Kulübü Danışman öğretmeni Fadime Deniz ve İngilizce öğretmenimiz Müge ÖZKAHRAMAN eşliğinde Boğaziçi Üniversitesi ve Aşiyan Müzesini  ziyaret ettiler.

Danışman öğretmenliğini İngilizce öğretmenimiz Çağrı CEZAYİR'in yaptığı "Walking around your city" isimli e-Twinning Projemiz, danışman öğretmenliğini İngilizce öğretmenimiz Müge ÖZKAHRAMAN'ın yaptığı "Young in Europe" isimli e-Twinning Projemiz ve danışman öğretmenliğini Felsefe öğretmenimiz Sibel BALCI'nın yaptığı Yapay Zeka Projesi "Techominity" isimli projemiz başladı.

Rehber Öğretmenimiz Emine ESER ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Melda YAVAŞOĞLU DÜLGER eşliğinde 11. Sınıf öğrencilerimiz ile Sabancı Üniversitesi'ni ve Piri Reis Üniversitesi'ni ziyaret ettik. Üniversitelerdeki bölümler,eğitim olanakları,erasmus programları ve öğrenci kulüpleri ile ilgili bilgi sahibi oldular.

Okulumuz Müzik Kulübü öğrencilerinin Dünya engelliler günü sosyal sorumluluk kapsamında İzmit Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek Okulunda bir konser gerçekleştirdi. Müzik Kulübümüz ve İzmit Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri şarkılar söyleyip birlikte dans ettiler, keyidli anlar yaşadılar.

12.sınıf öğrencilerimizle Kocaeli Üniversitesi Aday Tanıtım Günlerine katıldık. Hukuk,Eğitim,Tip ve Mühendislik Fakültelerini gezerek bölüm hocalarının tanıtım konuşmalarını dinledik.

Sağlık-Kızılıay ve Yeşilay Kulübü Olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "Sağlıklı Bir Deniz Ekosistemi" Paneline Katıldık.

09.11.2023 tarihinde Kocaeli Emmiyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi Polisleri  tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" ile ilgili paylaşımda bulunulmuştur.

27 Kasım 2023 tarihinde 13.40'da  9-C-D-E sınıflarımıza, 14.30'da  9-A ve 9-B sınıflarımıza Diş Hekimi Sayın Burcu Güler Ünal  tarafından "Diş Sağlımız" konulu sunum yapılmıştır.

1 Aralık Cuma günü TCG Anadolu Gemisi'ni öğrencilerimizle ziyaret ettik.

12.sınıf öğrencilerimizle Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen  Üniversite Tanıtım Günleri'ne katıldık.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Serkan Duru ve Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Rehberlik Koordinatörü Cihan Yeşilyurt 12.sınıf öğrencilerimize üniversite sınavına hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler, zaman yönetimi ve 21.yy becerilerinin önemi ile ilgili bilgi verdiler.

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  sahip olduğu 2023-1-TR01-KA121-SCH-000163526 No’lu Okul Eğitimi Akreditasyonunun 2023 (3. Dönem) Konsorsiyum Üyeleri Hazırlık Toplantısı, 01 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşti.

Üyelerin yasal temsilcileri ve irtibat kişilerinin katıldığı toplantıda  2023 program kuralları hatırlatıldı ve alt faaliyetlerde uyulması gerkenlerden bahsedilerek hareketlilik planlarının yol haritası çıkarıldı.

24 Kasım Anadolu Lisesi olarak dahil olduğumuz Erasmus programı dahilinde kurumumuzda hareketliliklere dair hazırlıklar başlatıldı.

@ulusalajans

@kocaelimem

@kocaeliakretasyon

Kocaeli Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvasında Genc Erkek kategorisinde il 2.si olduk.İlimizi gruplarda temsil edeceğiz. Ögrencilerimizi kutluyor gruplarda başarılar diliyoruz